Over Eetcafé Oostzaan

Over Eetcafé Oostzaan

In het centrum gelegen, aan het dorpsplein en tegenover het stadhuis annex theater, treft u ons "eetcafe Oostzaan". Het ruime terras van 85 stoelen is op het zuiden gelegen en ligt direct aan de doorgaande weg waardoor het voor terrasbezoekers erg levendig is. Binnen zijn er 65 zitplaatsen verdeeld over 2 ruimtes, met deze indeling is het goed mogelijk om een apart gedeelte te reserveren voor privé diners, recepties etc.

In het voorste gedeelte bevindt zich een grote bar die zich er uitstekend voor leent om borrels te organiseren, of een drankje te drinken met lekkere hapjes. In de zomer en bij mooi weer is er veel toerisme. Direct aan het dorp bevindt zich het recreatiegebied het Twiske.

Een persoonlijke noot:

"Bij ons treft u gezelligheid en goed eten in een prettige sfeer. Dat is waar wij voor staan. Ons eten bestaat uitsluitend uit de beste producten, afkomstig uit meerdere delen in Nederland.

Door de jarenlange ervaring in de horeca weten wij dat het werken met goede producten tevreden gasten oplevert. Dit staat voor ons centraal.

U bent te alle tijde welkom in ons gezellige eetcafe voor een kop koffie, lunch of een diner.

Tot ziens!"

    

Eén van de specialiteiten van onze Chef zijn de Spare Ribs.

Omdat de sparerib veel bot bevat en bot goed de warmte geleidt kun je spareribs heerlijk mals koken: De warme wordt door de botten goed door het vlees verspreid waardoor de rib van binnenuit gaar kan worden.

Onze overheerlijke Spare Ribs worden daarom ook op een speciale manier bereid. Na een kookproces worden de Spare Ribs gemarineerd. Nadat de marinade is ingetrokken worden ze door onze Chef bereid om zo aan u te serveren."

Voor meer informatie neem contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.